A place to
collaborate, create
and connect.

View along Gutter Lane

60,000 sq ft of innovative and flexible new workspace.

A complete refurbishment by Aviva Investors, the building has been carefully designed to meet the evolving needs of modern business.

Potential self-contained corner entrance on Gutter Lane

Enter to the ground floor level either through the main entrance, or the private self-contained entrance on Gutter Lane. The ground floor level offers a striking reception, and both indoor and outdoor collaborative workspace.

Ground Floor Reception, view from the main entrance

Entering a double-height reception, the space features a bespoke oak-panelled reception desk and communal work station, polished concrete floors and double-height windows sleeved in granite.

Private ground floor courtyard

On the ground floor, a communal courtyard with landscaping and greenery offers a place to think, breathe and soak up the sunshine. Enclosed and secure, the courtyard is directly accessible from the ground floor’s communal workspace and ground floor offices.

Ground floor co-working space
View from the seventh floor terrace

The sixth and seventh floors benefit from private terraces, with stunning views across to St Paul’s Cathedral.

Typical upper floor

2,800 – 8,100 sq ft of
flexible, light-filled floor plates.

View the plans

The details

Specification
Brochure Plans LG & G Unit